viernes, 9 de marzo de 2012

PER A XUPLAR-SE ELS DITS !!


TRES XOCOLATES!

- Ingredients:
150 g de chocolate negre
150 g de chocolate amb llet
150 g de chocolate blanc
150 g de sucre
750 ml. de nata.
750 ml. de llet
3 sobres de cuajada.
1 paquet de galletes
60 g. De mantega

- Preparació:

a)Base de galleta
Triturem el paquet de galletes (picadora, termomix…) fins que es quede
pols. Afegim mantega derretida i un poc de llet. Posem tanta mantega i llet com
creguem convinent per a que quede una massa de pasta (ni líquid ni molt dur).
Mesclem bé amb l’ajuda d’una forqueta, i ho repartim en la base del molde. Ho
posem dins del frigorífic per a que es faja dur.

b)1ª capa de xocolate: xocolate negre
Preparem un sobre de cuajada en un perol menut. En un altre posem 250ml de
llet y 250 ml de nata, 50 gr. de sucre y el xocolate negre rallat.
Removem contínuament fins dissoldre el xocolate per complet, quan bull li
afegim el perol de llet en el qual hem dissolt la cuajada. Removem fins que
torne a bullir, el retirem del foc i removem fins que perda un poc de
temperatura i el tornem a posar al foc fins que bull una altra vegada.
Afegim el resultat sobre la base de galletes.

c)2ª capa de xocolate: el xocolate amb llet
Els mateixos passos que amb l’anterior però amb el xocolate amb llet. A
l’hora de tirar el resultat d’aquesta segona capa de xocolate amb llet sobre la
primera de xocolate negre hem de tindre precaució i posar una cullera cara
avall enmig per a que el xocolate amb llet no caiga directament sobre la capa
de xocolate negre (que encara no estarà collada del tot, per a que s’apeguen
les dues capes entre sí) i la destrosse. Una altra tècnica que he trobat es
tracta de rallar amb una forqueta i molta cura la capa de xocolate inferior (en
aquest cas la de xocolate negre i després amb la del xocolate amb llet).

d)3ª capa de xocolate: el xocolate blanc

El mateix procediment que la capa anterior però amb el xocolate blanc.

--> Entre capa i capa hem de deixar sobre una mitja hora, i quant tinguem les
tres capes ho deixem gelar tota la nit al frigorífic, per a que colle bé.

1 comentario: